PÄIVITYS: Joulukuu 30, 13:50 – Butler on lueteltu jälleen ulos keskiviikon peli vs. Bucks. Tämä on hänen toinen peräkkäinen pelinsä, pikemminkin kaksi ja puoli, nilkkavamman takia. Bucks murskasi juuri tiistaina Miamin 47 pisteellä. Ei Butleria taaskaan voisi tarkoittaa toista Milwaukee-voittoa. Heat aloitti viime yönä Moe Harklessin ja Meyers Leonardin.

PÄIVITYS: 29.12. klo 17:32 – Butler on listattu pois tiistain ottelusta Bucksia vastaan nilkkavamman takia.

Miami Heatin SG/SF Jimmy Butlerin pelaaminen tiistain ottelussa Milwaukee Bucksia vastaan on epävarmaa nilkkavamman takia, kertoi Erik Spoelstra maanantaina iltapäivällä toimittajille. Butlerin pelaaminen joulupäivänä New Orleans Pelicansia vastaan oli vamman vuoksi kyseenalaista. Hän aloitti lopulta ottelun, mutta joutui jättämään sen toisella puoliajalla loukkaantumisen pahenemisen vuoksi. On hyvin mahdollista, että Heat pysyy varovaisena parhaan pelaajansa kanssa ja pitää Butlerin poissa vielä yhden ottelun levätäkseen.

Heat johti puoliajalla Pelsia vastaan vahvasti, joten on syytä uskoa, että Butlerin poissa pitäminen oli vain varotoimi. Hänen epäilyttävyytensä tiistaina on hieman huolestuttavampaa. Se on aika iso peli Bucksia vastaan, joka on 1-2 ja tarvitsee kipeästi voittoa. Butlerin ollessa poissa toiselta puoliajalta NOLAa vastaan nähtiin Heatin käyttävän paljon Goran Dragicia, Andre Iguodalaa ja Avery Bradleytä.

On mahdollista, että Bradley aloittaa Butlerin tilalla, kun otetaan huomioon hänen puolustukselliset kykynsä. Dragic ja Iggy tuntuvat sopivan paremmin penkiltä tuleviksi. Bradley on myös todellinen point guard, mitä Heat ei ole oikein esittänyt aloituskokoonpanossaan kahteen ensimmäiseen peliin. Bradley ja Dragic ovat mielenkiintoisia pelejä DraftKingsissä Bucksin puolustusta vastaan, joka ei ole läheskään yhtä pelottava kuin viime kaudella.

Tyler Herro ei ole vielä kahdessa pelissä puhjennut, joten tämä voisi olla se paikka. Jrue Holidayn tai Donte DiVincenzon tehtäväksi jää Herron jahtaaminen. Jos se on DD, niin se on vahva matchup. Hän on saanut kolmessa pelissä vastustajilta turpaansa. Bam Adebayo on vahva peli ilman Butleria ottaen huomioon mitä olemme nähneet Bucksilta ja mitä tapahtui 2020 postseasonilla. Miami-Milwaukee on mielenkiintoinen pinoamisvaihtoehto tiistain slateilla.