Koska kaikkien ei ole mahdollista osallistua tapahtumapaikalle katsomaan otteluita, UFC PPV-ostot antavat mahdollisuuden nauttia upeista UFC-otteluista kotona. Lisäksi uusi teknologia ja internetin saatavuus maailmanlaajuisesti tarjoavat MMA-katsojille uuden korkeuden. Lisäksi uusien laitteiden käyttöönotto muuttaa katsojien tottumuksia.

Tämän seurauksena UFC PPV-ostot ovat lisääntyneet viime vuosina. Se ei tarkoita, etteikö UFC olisi ollut suosittu aiemmin. Kuten olemme maininneet, teknologialla on tässä suuri merkitys.

Olet yllättynyt, jos tarkastelet UFC:n katsojien tilastoja. Tässä olemme tehneet listan 10 parhaasta UFC PPV-tapahtumasta.

Historian 10 parasta UFC PPV-ostosta

Tämä on aito lista, sillä olemme keränneet tietoja ja tietoja uskottavista uutisista ja julkaisuista.

#10. UFC 207: Nunes vs. Rousey

Päivämäärä: 30. joulukuuta 2016

Paikkakunta: Las Vegas, Nevada

Osallistujamäärä: 18,533

PPV-ostot: 18,533 kpl: 1.11Million

Tapahtuma: Women Bantamweight

Rhonda Rousey osallistui UFC 207 -otteluun oltuaan vuoden poissa otteluista. UFC 193 oli hänen viimeinen tapahtumansa. Se ei kuitenkaan mennyt hyvin. Se oli yksi Rhondan lyhyimmistä otteluista, joka päättyi vain 48 sekunnissa. Vaikka molemmat vaihtoivat lyöntejä, Rhonda ei kestänyt Nunesin raskaita lyöntejä. Tämän seurauksena hän sai tyrmäyksen otettuaan muutaman lyönnin kasvoihinsa.

PPV Buys: Women Bantamweight

Rousey oli suosikki tässä ottelussa, ja hän aloitti aggressiivisesti. Holly Holm taas merkkautti Rhondaa jatkuvasti nyrkkeilytekniikoillaan vasemman käden kautta. Rhonda Rousey yritti muutamaa clinchiä ja armbaria, mutta ei onnistunut. Lopulta Rhonda oli verinen.

Kakkoserä meni myös samalla tavalla, sillä Holm noudatti samaa strategiaa kuin ensimmäisessä erässä. Sitten Rousey yritti suoraa vasenta Holmin leukaan, mutta Holm teki potkun Rhondan oikeaan kaulaan. Se oli viimeinen potku, joka tyrmäsi Rhondan.

#08. UFC 116: Lesnar vs. Carwin

Päivämäärä:

Aika: 3. heinäkuuta 2010

Paikkakunta: 1.16 Million

Tapahtuma: 1.16 Million

The Event: Heavyweight

Ensimmäisen erän alussa Carwinilla oli ote, joka sai Lenserin putoamaan lyhyeen. Mutta Lenser selvisi jotenkin ensimmäisestä erästä ja osoitti suurta come backia toisessa erässä.

Lenser yritti pari jabia, jotka eivät toimineet. Carwin heitti muutaman epäonnistuneen iskun, jotka eivät olleet tarpeeksi kovia Lenserille. Mutta se teki Lenseristä verisen. Silti hän selvisi ja yritti takedownia käsikolmiolla, joka lopulta pakotti Carwinin taputtamaan ajassa 2:19.

Brock Lenser tienasi tuosta ottelusta 400 000 dollaria.

#07. UFC 200: Tate vs. Nunes

Pvm:

Päiväys: 9. heinäkuuta 2016

Paikkakunta: Naisten Bantamweight Title

Naisten tittelin osalta se oli ennätys eniten UFC PPV-ostoja. Voitettuaan UFC 200:n Nunesista tuli ensimmäinen brasilialainen nainen, joka on voittanut UFC-mestaruuden. Ottelu kesti kuitenkin kolme erää, Nunesin hallitessa ottelua alusta asti. Hänellä oli 63,5 prosenttia merkittäviä iskuja. Toisaalta Tatella oli vain 20 prosenttia.

Nunes voitti kamppailun kolmannen erän ajassa 3:16 takakuristuksella. Mutta sitä ennen hän teki merkittävän tuhon oikealla lyönnillä kasvoihin.

#06. UFC 205: Alvarez vs. McGregor

Pvm: Marraskuu 12, 2016

Paikkakunta: New York City

Osallistujamäärä: 20,427

PPV-ostot: 1: 1,3 miljoonaa

Tapahtuma: UFC 205 on yksi MMA:n historian parhaista ja suurimmista korteista. Conor McGregor teki historiaa. Voitettuaan tämän ottelun hänestä tuli ensimmäinen UFC:n ottelija, jolla on ollut kaksi titteliä samanaikaisesti. Ensimmäisessä erässä hän lähetti Alvarezin maahan 3 kertaa. Myöhemmin McGregorin vasemman käden lyönti piti Alvarezin aitauksessa.

Vaikka Alvarez teki myös pari jalkapotkua, hän ei saanut hyökkäystä aikaiseksi. Hän väsytti myös muutaman takedownin. Conorin neljän lyönnin yhdistelmä ei kuitenkaan antanut Alvarezin pysyä pystyssä. Kolmen entisen tyrmäyksen jälkeen Alvarez joutui luovuttamaan, ja hänet tyrmättiin.

#05. UFC 194: Aldo vs. McGregor

Päivämäärä:

Aika: 12. joulukuuta 2015

Osallistujamäärä: 16,516

PPV-ostot: 1: Featherweight Title

Ottelusta tuli Aldon kannalta erittäin epäonninen; hän sai teknisen tyrmäyksen 13 sekunnissa. Lisäksi se oli UFC:n tittelihistorian lyhin ottelu. Se oli yksi UFC:n kaikkien aikojen 10 hypetetyimmän ottelun joukossa.

Ottelun alkaessa molemmat alkoivat lyödä, kun McGregor myös potkaisi kerran. Conor sai kuitenkin Aldon leukaan lyönnin, jonka seurauksena Aldo laskeutui maahan. Myöhemmin vielä yhdellä lyönnillä Aldo meni tajuttomaksi ja tuomari ilmoitti teknisen tyrmäyksen. Vaikka Aldo palasi tajuihinsa minuutissa, ottelu oli jo päättynyt.

Tapahtuma: Welterweight Fight

Vaikka ottelua odotettiin kovasti, ja kaikki odottivat näkevänsä pitkän ottelun. Diaz kuitenkin yllättäen voitti kamppailun kahdella alistumisyrityksellä.

McGregor oli suosikissa toiseen erään asti. Hän myös laski muutaman lyönnin ja potkun ottelun aikana, mutta se ei toiminut hänen tavallaan. Vaikka molemmilla oli lähes samat lyöntimäärät, Nate Diaz käytti tilaisuutensa onnistuneella alistumisella. Kyseessä oli kuitenkin McGregorin debyytti welterweightissä, eikä painon nousu toiminut hänelle lainkaan.

#03. UFC 100: Lesnar vs. Mir

>Päiväys: UFC 100: Lesnar vs. Mir

:

Päiväys: 11. heinäkuuta 2009

Paikkakunta: Raskaan sarjan titteli

Ottelussa oli Lensarille kyse kosto-ottelusta, sillä Mir aloitti trash talkin voitettuaan ensimmäisen kerran Brock Lesnarin vuonna 2008, joka oli Lesnarin debyyttiottelu UFC:ssä.

Lensar kuitenkin rakensi itseään vuodessa, kun taas Mir oli suorituskyvyltään ja kunnoltaan keskitasoa. Niinpä Brock Lensar oli alusta asti erittäin aggressiivinen, mikä lyhensi ottelua ja päättyi 2. erään.

Lensar oli koko ottelun ajan huomattavasti parempi. Hänellä oli 92,5 % osumaprosentti vastaan Mirin 33,3 %. Lisäksi Lensar suoritti 92,2 % merkittäviä iskuja, mikä teki Miristä teknisen tyrmäyksen.

Osto 1,6 miljoonaa PPV:tä oli tuona aikana valtava, ja se oli UFC:n PPV-ostojen ykkönen vuonna 2009.

#02. UFC 202: Diaz vs. McGregor 2

Ajankohta:

Paikkakunta: 20. elokuuta 2016

Paikkakunta: 1,65 miljoonaa

Tapahtuma: Welterweight Rematch

Tapahtuma: He kohtasivat aiemmin samana vuonna, ja se oli uusintaottelu, joka asettaa ennätyksen, sillä Conor McGregorin palkinto oli historian korkein.

Se oli hienoa viihdettä UFC:n historiassa, kun ottelu meni viimeiseen erään asti. Molemmat olivat kuitenkin kilpailuhenkisiä, jossa Diaz laski 166 merkittävää iskua ja Conor lansi 164 3 tyrmäyksellä.

Conor McGregor oli vauhdissa ensimmäisestä erästä lähtien. Hän tähtäsi Diazin jalkoihin ja overhandiin, kun taas Diaz alkoi ottaa McGregoria kiinni kerta toisensa jälkeen. Näin he lopettivat toisen erän.

Kun he pääsivät kolmanteen erään, McGregorin energia hiipui, ja Diazilla oli kiire, kääntää ottelu edukseen. Ottelu meni kuitenkin viidenteen erään, ja molemmat veriset ottelijat olivat edelleen täydellä energialla ottamassa toisiaan. McGregor voitti ottelun jaetulla päätöksellä.

Tapahtuma: UFC Lightweight Championship

Jos kysytään, mikä on UFC:n korkein PPV-ostos? Tässä on vastauksesi! Vaikka tämä voi muuttua lähiaikoina, toistaiseksi Khabib vs. McGregorin ottelu UFC 229:ssä oli korkein UFC PPV-ostos.

Tämä ottelu teki myös kaikkien aikojen korkeimman yleisöennätyksen. Lisäksi se teki myös katsojaennätyksen Khabibin kotimaassa Venäjällä. Yli 4 miljoonaa venäläistä katsoi ottelun, ja se sai 67,5 % katsojamäärän pääkaupungissa Moskovassa.

Toisaalta Khabib vs. McGregor -ottelu sai huippulukemat myös Isossa-Britanniassa, sillä sitä seurasi 1 282 500 katsojaa.

Vaikka monet kannattivat Conoria, Khabib oli suosikki. Khabib voitti ottelun alistuksilla. Khabibin kokonaislyöntiprosentti oli 66,2 %, kun Mcgregorilla se oli 75 %. Alusta asti molemmat olivat aggressiivisia. Mutta Khabibilla oli täysi kontrolli iskuilla ja potkuilla, ja hän onnistui neljännessä erässä ensimmäisessä alistamisyrityksessä.

Toivottavasti tämä artikkeli viihdyttää teitä, kun olemme käyneet läpi kaikkien aikojen 10 parasta UFC PPV-ostosta. Tämä lista ei kuitenkaan välttämättä ole vakaa, sillä uudet ottelut voivat vallata nämä sijat tulevina vuosina.
Lisäksi PPV-ostojen määrä riippuu myös pelaajan suosiosta ja aiemmista suorituksista, jotka olemme nähneet tämän artikkelin aikana. Esimerkiksi Conor McGregor on sellainen ottelija, joka voi nostaa UFC:n PPV-ostoja missä tahansa ottelussa.